VIDEO: Banii colectați de elevii din raionul Soroca pentru Nicolae Solovei au ajuns la familia elevului. Vezi cu ce mesaje au venit copiii

0
730
Foto: OdN

După trei săptămâni în care elevii din raionul Soroca au desfășurat o amplă campanie de colectare de fonduri, banii adunați de la oameni cu inimă mare au ajuns la familia Solovei. 

Amintim că Nicolae Solovei, un elev din comuna Vasilcău, a fost diagnosticat cu cancer. Pentru că tratamentul este foarte costisitor și depășește posibilitățile financiare ale familiei Solovei, oamenii s-au solidarizat și au donat bani. 

Elevii din întreg raionul, susținuți de părinți, au desfășurat la inițiativa Direcției Învățământ o amplă campanie de colectare de fonduri. 

Astăzi banii adunați au fost înmânați tatălui, care tot Nicolae se numește. Bărbatul a povestit cum decurge tratamentul fiului și a mulțumit din suflet tuturor celor care au venit în ajutor familiei sale în această perioadă complicată pentru ei.

Vedeți ce mesaje au părinții și copiii din raionul Soroca pentru Nicolae Solovei și cum s-a desfășurat evenimentul. 

Articolul precedent+194 cazuri noi de COVID-19 în republică și 11 decese: Care este situația la Soroca?
Articolul următorRaionul Soroca este pe locul III la capitolul „Covid-19”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.