VIDEO: Află două opinii despre activitatea primăriei Soroca și a consiliului municipal

0
276

Ion Babici, Consilier municipal din partea fracțiunii ACUM și Constantin Volnițchi, membru al Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca s-au întâlnit într-o dezbatere despre activitatea Consiliului Municipal și a Primăriei municipiului Soroca. Aflați opiniile participanților despre activitatea APL.

Această dezbatere este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului “PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articolul precedentAtenție șoferi! Serviciul patrulare Soroca, Florești este cu ochii pe sectoarele de drum unde pot fi întreprinse curse ilegale
Articolul următorO nouă echipă de medici din România vor veni ca să ajute la combaterea pandemiei în Republica Moldova
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.