VIDEO: 21 de subiecte discutate pe îndelete: consilierii raionali se pregătesc de ședință

0
144

Mâine urmează să se desfășoare ședința ordinară a Consiliului Raional Soroca cu 21 de subiecte la ordinea de zi. Deși proiectele de decizie sunt plasate pe site-ul administrației publice locale de nivelul II, nu fiecare cetățean poate înțelege ce presupun deciziile care urmează a fi luate de consilierii raionali. 

Ieri și astăzi au avut loc ședințele Comisiilor de Specialitate, care au fost transmise în direct pe platforma euparticip.md, iar cetățenii interesați le pot urmări pentru a intra în esența subiectelor date.

Ședința Comisiilor de specialitate au fost transmise în direct pe platforma euparticip.md de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.