VIDEO: 21 de subiecte discutate pe îndelete: consilierii raionali se pregătesc de ședință

0
145

Mâine urmează să se desfășoare ședința ordinară a Consiliului Raional Soroca cu 21 de subiecte la ordinea de zi. Deși proiectele de decizie sunt plasate pe site-ul administrației publice locale de nivelul II, nu fiecare cetățean poate înțelege ce presupun deciziile care urmează a fi luate de consilierii raionali. 

Ieri și astăzi au avut loc ședințele Comisiilor de Specialitate, care au fost transmise în direct pe platforma euparticip.md, iar cetățenii interesați le pot urmări pentru a intra în esența subiectelor date.

Ședința Comisiilor de specialitate au fost transmise în direct pe platforma euparticip.md de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

Articolul precedent„Aș vrea ca părinții să îndemne copii spre dragostea de lectură, astfel vom avea o lume mai bună…”
Articolul următorÎn Soroca pe locul blocului distrus anterior de explozie ar putea fi ridicată o capelă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.