Victoria Conișescu: „Sunt fericită, că-i pot face pe alții fericiți”

0
544

Soroceanca Victoria Conișescu, în vârstă de 25 de ani, mamă a două fetițe, pe lângă activitățile zilnice care le are, găsește timp și pentru hobby. Cea mai mare pasiune a ei este muzica. De mică Victoria se vedea pe scenă, visa să cânte și să fie admirată de oameni.

Pentru prima dată femeia a venit în Soroca în 2014. Fiind din raionul Sângerei, a făcut un pas spre visul ei depunând actele la Colegiu de Arte „Nicolaie Botgros”. Acolo i-au fost auzite coardele vocale de către profesori, care urma să o instruiască mai departe. „De fapt, de la vârsta de șapte ani am început să particip la concursuri muzicale raionale, venind de acolo cu locuri înalte”. Victoria mereu a tins spre a-și realiza visul și astfel, la 23 de ani, a dat start unui nou proiect „Surprize Muzicale la domiciliu”. „Voiam să bucur oamenii, mereu mi-am dorit asta. Deci, idea mi-a venit într-o zi de iunie acum doi ani și mi-am urmat visul indiferent de obstacolele puse de oamenii din jur”. Pe lângă cuvintele care o făceau să dea mâinile în jos, ea avut alături și oameni valoroși, care o admirau și o încurajau să meargă mai departe.

Primele încercări sigur că au fost grele, ne spune Victoria, dar, a continuat să meargă înainte. Astfel, astăzi, muzica o ajută să se detașeze de rutina zilnică și să se simtă om împlinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.