Victoria Andriuță la „Interviu cu soroceni” / VIDEO

0
1293

Victoria Andriuță este primarul satului Șeptelici pentru al doilea mandat și invitata în această săptămână la emisiunea “Interviu cu soroceni”, realizată de “Observatorul de Nord”.

Am vorbit cu doamna primar despre satul natal, de ce a fost nevoită să plece la Șolcani și Racovăț, ca să revină iar la Șeptelici, cum a făcut cunoștință cu viitorul soț, băiatul mamei, nepoțica Naomi, prima profesie, cum și de ce a decis să devină primar, care partid din care a făcut parte a susținut-o mai mult, problemele satului și multe altele.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedentElevii de la Liceul Mihai Eminescu din Sudarca, au participat la campania de informare ,,ŞCOALA + POLIȚIA = SIGURANȚĂ”
Articolul următorAutomobilul președintelui Volodimir Zelensky a nimerit într-un accident rutier.
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.