Veteranii, în rol de Moş Crăciun la Racovăţ

0
54

Zeci de copii din satul Racovăţ s-au bucurat de o adevărată sărbătoare, iar ca invitat mult aşteptat l-au avut pe Moş Crăciun.

Sărbătoarea a fost organizată la iniţiativa Organizației primare din Racovăț a veteranilor din raionul Soroca. „Îmi place să văd zâmbete pe fețele copiilor și am încercat să-i provoc să zâmbească. Mulțumesc donatorilor noștri și lui Moș Crăciun că ne-au făcut sărbătoarea mai frumoasă”, a menționat Mihail Andrieș, preşedintele organizației din localitate.

Astfel, circa 60 de copii din localitate cu vârste cuprinse între 3-8 ani, însoţiţi de părinţi, au participat la un matineu unde s-au recitat poezii, s-a cântat şi s-a petrecut într-o atmosferă prietenoasă. Micii racoviţeni au primit şi cadouri, seturi de rechizite școlare, care le vor prinde bine la şcoală, după vacanţa de iarnă. Cadourile au fost oferite cu drag de partenerii veteranilor, Organizația de binefacere „Armata salvării”, a menţionat domnul Andrieş.

Grație donatorilor, aceleași seturi de rechizite le-au primit și alți copii din satele Egoreni, Țepilova, Pârlița şi oraşul Soroca, ne-au comunicat surse din cadrul organizației veteranilor din raionul Soroca.


Articolul precedentSurpriză pentru pici de la pitici
Articolul următorCUCURIGUUUUUU, BOIERI MARI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.