Vești proaste despre starea de sănătate a maestrului Ion Suruceanu: Cum se simte celebrul artist

0
875
 Starea de sănătate a celebrului interpret Ion Suruceanu, internat la Spitalul Republican din Chișinău, s-a înrăutățit, transmite tv8.md. Potrivit surselor TV8, maestrul se află într-o stare foarte gravă.

  Artistul a ajuns la spital la începutul lunii noiembrie. Suruceanu a fost internat cu pneumonie în secția reanimare.

 Ion Suruceanu are 74 de ani. A fost numit Artist al poporului în 1990, iar în 2004 s-a ales cu distincția de Cavaler al Ordinului Republicii. Suruceanu și-a început activitatea de interpret cu 54 de ani în urmă.

Printre melodiile cele mai cunoscute se numără: „Numai tu”, „Ce seară minunată”, „Luna, luna”, „Melancolie”, „Eu dansez, tu dansezi”, „Sărut, femeie, mâna ta”, „Anii tinereții”, „Maria”.

 

 

 


Articolul precedentÎntâlnire cu cititorii noștri din satul Zgurița / VIDEO
Articolul următorAgenții economici din raionul Soroca nu se regîsesc în TOP-100 a celor mai plătite locuri de muncă vacante
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.