Veste tristă pentru amatorii de nicotină: fumatul ar putea fi interzis în parcuri, pe terase sau în stațiile PECO

0
137

  Ministerul Sănătății a propus Guvernului un proiect de hotărâre, care se află în dezbateri publice până pe 8 ianuarie și prevede o serie de modificări la legea privind controlul tutunului.

Autorii propun ca legea să fie completată cu o noțiune nouă – produse conexe, care includ țigaretele, tutunul de rulat, tutunul de pipă, trabucurile, țigările de foi, produsele din tutun care nu ard, țigaretele electronice și produsele din plante pentru fumat… Astfel,  autoritățile vor să interzică fumatul în zonele de odihnă și parcurile de distracții, lângă piscine, pe terasele localurilor, în stațiile PECO și prezentarea produselor din tutun la TV. Restricțiile se referă și la țigările electronice, dispozitivele pentru încălzirea tutunului și narghilele.

 


Articolul precedentPoimâine, 7 ianuarie, vremea se răcește simțitor
Articolul următor„Campionii” falsurilor răspândite în 2023
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.