Veronica Dragalin, noua șefă a Procuraturii Anticorupție, își trage rădăcinile din Soroca

0
2542
foto: https://www.facebook.com/elena.dragalin/photos_by

Astăzi a fost prezentat procurorul-șef Anticorupție, Veronica Dragalin, colaboratorilor Procuraturii Anticorupție de către Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, Procurorul General interimar, Dumitru Robu și Președintele Consiliului Superior al Procurorilor, Angela Motuzoc.

foto: https://www.facebook.com/ProcuraturaAnticoruptie/photos_by

„Prioritățile care vreau să le aplic în această instituție sunt: În primul rând, acțiunea – noi suntem cei ce putem trage la răspundere hoții, cu siguranță vor fi obstacole dar împreună vom reuși să le depășim. În al doilea rând, egalitatea – trebuie să aplicăm legea în mod egal indiferent de afiliere politică, statut sau relații sus-puse. Și în al treilea rând, transparența – trebuie să comunicăm cu publicul ca oamenii să aibă încredere în noi. Vă promit că mereu o să am o atitudine pozitivă și vă asigur că sunt și voi rămâne o persoană optimistă, onestă și integră. Scopul meu este să vă câștig încrederea și respectul ca și colegi și sper ca împreună să putem câștiga încrederea și respectul societății în instituția noastră”, a menționat Veronica Dragalin, care a fost numită în funcție pe un termen de 5 ani. 

Apropo, în scrisoarea de motivare, aceasta a menționat că-și trage rădăcinile din nordul Republicii Moldova, și că a copilărit adesea la buneii din satul Băxani, raionul Soroca și Edineț.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.