Vacanța pentru bugetari va fi extinsă

0
367

Perioada de vacanță pentru bugetari va fi extinsă și după Paști. Ei vor sta acasă în zilele de 21-24 aprilie. Excepție fac angajații din sectorul medical, cel de urgență, de asigurare a ordinii publice. Angajații din educație vor continua procesul de studii la distanță, transmite IPN.

Premierul Ion Chicu a mai comunicat, după ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, că ziua de 27 aprilie, luni, care ar fi trebuit să fie liberă, se transferă pentru data de 8 iunie, dat fiind decizia Sinodului de a transfera sărbătorirea Paștilor Blajinilor, pentru 6,7 și 8 iunie.

Articolul precedentÎn 30 de sate din raionul Soroca sunt înregistrate cazuri de infectare cu COVID-19, vezi localitățile
Articolul următorMihai Sălcuțan: „Nu am vrut să am domiciliul acolo, că Basarabia este România, și nu pot să cer să am domiciliul în țara mea”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.