„Uniți prin educație” sunt elevii de la IP Gimnaziul Voloave

0
180

Diriginții din catedra „Consiliere și Dezvoltare personală” din IP Gimnaziul Voloave sunt permanent preocupați de dezvoltarea armonioasă a copiilor. În cadrul orelor de Dezvoltare Personală, elevii de la IP Gimnaziul Voloave, au parte de activități datorită cărora sunt motivați să învețe, să exploreze ce profesii le-ar plăcea pe viitor, să conștientizeze cine sunt și să analizeze emoțiile pe care le au.

Astăzi, 8 februarie 2023, elevii au avut parte de o ora publică intitulată „Uniți prin educație”. Au discutat, au lucrat în echipă, au ascultat sfaturi și au învățat multe lucruri interesante pentru viitor. „Misiunea catedrei „Consiliere și Dezvoltare Personală” este asigurarea unei educații de calitate, aducerea la egalizarea șanselor și la pregătirea copiilor pentru o lume în schimbare, formându-le capacități și deprinderi care ar permite ca elevii să-și găsească locul potrivit în societate. La finalul unei lecții sau a unui modul tematic elevii sunt invitați să-și exprime emoțiile cu privire la ceea ce au decoperit sau experimentat”, ne-a povestit Natalia Iavorschii, director adjunct educație IP Gimnaziul Voloave.

Pe parcursul semestrului I, diriginții au desfășurat diverse activități și ore, datorită căror elevii au fost mai deschiși si relaxați. Discuțiile despre dezvoltarea personală îi ajută să-și formeze o personalitate în interior, să dobândească un comportament adecvat și abilități sociale, datorită căror pe viitor vor avea un stimul ca să obțină să obțină ceea ce își doresc.

Articolul precedent  Grupul de Acțiune Locală „Lunca Răutului” are la „gestiune” 24 de localități cu 19646 de locuitori
Articolul următorMETEO: vremea se răcește – vom avea și până la -14 grade Celsius

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.