Un tânăr de 27 de ani a înotat din Soroca până pe malul ucrainean al Nistrului, dar l-au prins grănicerii

0
1695
foto: Могилів-Подільський прикордонний загін

După o petrecere pe malul Nistrului la Soroca, un bărbat în vârstă de 27 de ani a vrut să înoate un pic. Acesta a trecut fluviul, în zona unde lățimea sa ajunge la 100 de metri, însă a fost prins de polițiștii de frontieră ai detașamentului Mogilev-Podilskyi.

Cazul a avut loc la Țekinovka în această săptămână, în zorii zilei de 30 august, informează partea ucraineană. Contravenientul nu și-a dat seama din prima unde se află și de ce comunică cu oameni în uniforme ucrainene. Înotătorul le-a spus grănicerilor că s-a distrat cu prietenii toată noaptea pe malul Nistrului și că dimineața a vrut să înoate, dar a ajuns în Ucraina din greșeală. Acestuia ar putea să-i fie interzis accesul în țara vecină pentru o perioadă de cinci ani.

Articolul precedentMihail Gorbaciov a fost înhumat alături de soția sa, Raisa. Putin nu a fost prezent la înmormântare
Articolul următorUn primar și-a spionat amanta cu ajutorul poliției locale, iar acum va face închisoare pentru aceasta
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.