Un sorocean riscă până la 10 de închisoare pentru că ar fi furat un Mercedes cu butelii, instrumente și țevi, pe care le-a dus la fier vechi / VIDEO

0
398

Un bărbat de 36 de ani, originar din raionul Soroca, a fost reținut pentru 72 de ore și cercetat penal pentru comiterea unui furt în proporții deosebit de mari. Polițiștii Inspectoratul de Poliție Centru au fost sesizați de angajații unui depozit de pe str. Timuș, comunicând că de pe teritoriu a fost sustras un automobil ”Mercedes Rex 711” în care se aflau butelii cu propan și acetilenă, generator pe motorină, instrumente și mai multe țevi din metal.

 

Prejudiciul cauzat fiind estimat la 322 000 de lei. Ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta a declarat că a sustras automobilul împreună cu bunurile materiale pe timp de noapte, după care le-a vândut la un punct de colectare a metalului uzat și a obținut 30 000 de lei. Pentru infracțiunea comisă bărbatul riscă închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

sursa: politia.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.