Un sorocean căutat pentru furt a fost găsit de câinele Rex și polițiștii de frontieră într-o ascunzătoare

0
683

Polițiștii de frontieră ai SPF Soroca ajutați de patrupedul Rex au dejucat planurile ilicite ale unui moldovean, reușind să-i identifice ascunzătoarea și să-l rețină. Acesta se afla în căutare pentru sustragerea bunurilor în proporții mari, anunță Poliția de Frontieră într-un comunicat. Incidentul a fost semnalat în după amiaza zilei de ieri, 9 aprilie curent.

Aflați pe sectorul de responsabilitate, patrula mobilă a fost alertată de sunete și urme lăsate  de prezența unui individ. În timpul cercetării zonei de frontieră a fost observată o persoană, cea din urmă văzându-se urmărit a fugit spre interiorul pădurii reușind să se ascundă.

Patrupedul Rex aflat și el în misiune a luat urma fugarului găsindu-l la scurt timp. Din documentarea preliminară s-a identificat cetățeanul în vârstă de 32 de ani, fiind locuitor al orașului Soroca. Bărbatul era anunțat în căutare pentru comiterea infracțiunii prevăzute de art. 186 al.1 al CP al RM.

Polițiștii de frontieră au întocmit actele necesare pentru ca făptașul să fie transferat la Inspectoratul de Poliție Soroca, unde vor fi continuate cercetările conform competențelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.