Un sorocean a fost tamponat de un automobil, chiar în perioada operațiunii speciale PIETONUL

0
726

 Un bărbat în vârstă de 66 ani din municipiul Soroca a ajuns la spital, după ce a fost tamponat de un automobil. Pietonul traversa strada regulamentar, precizează poliția. Conducătorul auto urmează să fie sancționat conform legislației în vigoare.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 27 ianuarie, pe strada Ștefan cel Mare, în preajma intersecției cu str.Viilor din mun. Soroca. Deplasându-se la fața locului poliția a stabilit, că un locuitor al municipiului Soroca în vârstă de 31 ani, care deține permis de conducere de categorie corespunzătoare, conducând automobilul de model Opel Vectra, nu a cedat trecerea pietonului. Pietonul traversa carosabilul regulamentar, când a fost tamponat de automobilul menționat. 

În urma accidentului rutier pietonul s-a ales cu excoriații în regiunea capului, a mâinii stângi și a piciorului stâng. Acesta a fost transportat la Spitalul Raional Soroca unde a rămas sub supravegherea medicilor. Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați alcoolscopic cu aparatul Drager. Testul a dovedit că nici unul dintre ei nu consumaseră alcool. Pietonul va efectua o expertiză medico-legală, pentru a stabili gradul leziunilor corporale. În dependență de rezultat, șoferul va fi tras la răspundere administrativă sau penală, a precizat Victor Leșan, Inspector superior auto de stat.

Acesta este al doilea accident rutier, produse în ultimile 36 de ore, pe teritoriul raionului Soroca.

Amintim că în perioada 20 ianuarie-20 februarie, poliția de patrulare desfășoară operațiunea specială PIETONUL. Inspectorii de patrulare vor fi cu ochii pe toți participanții la traficul rutier nedisciplinați. Cei care vor încălca regulile de circulație vor fi sancționați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.