Un șofer amendat, după o postare pe rețele de socializare

0
31

Un șofer a fost amendat, după ce o fotografie în care microbuzul său staționează pe trecerea de pietoni a ajuns pe rețelele de socializare.

La 12 ianuarie, în grupul Soroca sunt eu de pe o rețea de socializare, a fost publicată fotografia care surprinde încălcarea Regulamentului de Circulație Rutieră (RCR). Din imagine se vede cum un microbuz staționează pe trecerea de pietoni, blocând accesul pietonilor  spre aceasta.

Mai aveți pretenții la pietoni? Pe unde ar fi trebuit sa treacă cineva strada dacă nenea cu duba “na 5 minutocek” o ieșit “po delam”, se întreabă autorul fotografiei.

Astăzi, Inspectoratul de Poliție Soroca a anunțat că s-a autosesizat pe acest caz. “Inspectoratul de poliţie Soroca s-a autosesizat pe faptul opririi neregulamentare pe trecerea de pietoni a microbuzului ,,Mercedes” cu numărul de înmatriculare SR BL 095. Conducătorul auto a fost sancţionat pentru ,,Încălcarea regulilor de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor şi altor participanţi la traficul rutier” şi amendat cu 300 lei”, comunică Ludmila Sochircă, ofițer de presă la Inspectoratul de Poliție Soroca.

Potrivit IP Soroca, poliția aplică amenzi în baza imaginilor foto și video în care sunt surprinse încălcările RCR. Termenul de prescripție este de un an, menționează sursa.

Articolul precedentCauza de deces a copilului de patru luni din Iojnița, încă incertă
Articolul următorНовостной сюжет «Россия 1» об экспорте фруктов и овощей в ЕС и Россию: полуправда и урезанные заявления
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.