Un minor a provocat un accident și a ajuns la spital

0
356

Potrivit poliției, accidentul a avut loc la  30 august. Aproximativ la ora 11:30, un băiat în vârstă de 14 ani, conducând motocicleta de model Kymco prin satul Sobari, nu s-a isprăvit cu ghidajul motocicletei și s-a ciocnit în automobilul de model Dacia Logan.

Automobilul era parcat pe partea dreaptă regulamentar, conform sensului de deplasare și era condusă de un bărbat în vârstă de 35 ani, precizează poliția. În automobil în calitate de pasageră se afla o femeie de 65 de ani. 

În urma accidentului rutier  conducătorul motocicletei a fost transportat la spitalul r-ul. Soroca pentru a primi îngrijiri medicale.

Conducătorul cât și pasagerul din automobilul de model Dacia Logan nu au suferit careva leziuni.

Potrivit poliției, tânărul motociclist a încălcat pct. 45 alin. 2 al Regulamentului Circulației Rutiere care prevede următoarele: În cazul în care în limita vizibilităţii apar obstacole care pot fi observate de conducător, el trebuie să reducă viteza sau chiar să oprească, pentru a nu pune în pericol siguranţa traficului.

Articolul precedent„COVID-19 în raionul Soroca: Femeile sunt mai afectate decât bărbații. Aflați care a fost cea mai neagră zi din pandemie și multe alte informații…
Articolul următorNici o diferență între sfârșitul verii și începutul toamnei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.