Un grup de elevi au fost menționați de Inspectoratul Energetic de Stat

0
123

La iniţiativa şefului Inspectoratului Energetic de Stat a avut loc o nouă ediţie a concursului republican de desen pentru copii la tema ”Securitatea electrică în viziunea copiilor”.

La concurs au fost invitaţi să participe copiii din clasele IV-VII-a. Scopul concursului consta în evaluarea cunoştinţelor şi viziunilor copiilor privind securitatea electrică în viaţa noastră de toate zilele. Îmbucutărtor este faptul că și-au anunțat participarea copii din mai multe localități din noprdul Republicii Moldova, inclusiv elevi din raionul Soroca.Lucrările au fost examinate de către Comisia Inspectoratului Energetic de Stat.

Cele mai relevante lucrări au fost expuse în incinta sediului Inspectoratului Energetic de Stat. Pentru premianţi a fost pus la dispoziţie transport, au fost premiaţi de către şeful IES Iacov Timciuc şi apoi a fost organizată o excursie prin or. Chişinău.

Printre cei menționați cu premii au fost:

Railean Maria-Melisa, clasa a IV-a, Liceul Teoretic «M. Eminescu», or. Florești — Locul I;
Buimistru Sabina, clasa a V-a, Gimnaziul Cremenciug, raionul Soroca — locul II;
Baran Luciana, clasa a VII-a, Gimnaziul Regina Maria, raionul Soroca — locul III.

Cu Diplome de mențiune au fost decorați Canțer Maria, clasa a IV-a, Liceul Teoretic «M. Eminescu», or. Florești; Colenciuc Gabriela, clasa a IV-a, Liceul Teoretic «M. Eminescu», or. Florești; Gonța Cristina, clasa a IV-a, Liceul Teoretic «M. Eminescu», or. Florești; Cebotarean Ioana-Cristina, clasa a VII-a, IP Gimnaziul «A. Lupașcu», s. Voloviţa, r-nul Soroca; Cavalschi Dina, clasa a VI-a, Liceul Teoretic «I. Creangă», or. Soroca; Varvariuc Andreea, clasa a VI-a, Liceul Teoretic ”Petru Rareş”, or. Soroca; Aramă Ovidiu, clasa a VII-a, Gimnaziul Regina Maria, raionul Soroca; Gruşcean Crina, clasa a IV-a, Gimnaziul Slobozia-Cremene, raionul Soroca; Zabulica Dumitru, clasa a VII-a, Gimnaziul Slobozia-Cremene, raionul Soroca; Streche Alexandrina, clasa a IV-a, Liceul Teoretic «M. Eminescu», or. Floresti; Cebanu Radu, clasa a V-a, Gimnaziul ”P. Lucinschi”, s. Rădulenii Vechi, r-nul Floreşti; Gorodeţchii Ionela, clasa a VI-a, Gimnaziul ”N. Testimiţanu”, s. Ochiul Alb, r-nul Drochia.

Mihai Sapojnic,
șeful IET Soroca

Articolul precedentS-au întrecut la cunoștințe din istoria românilor (VIDEO)
Articolul următor(VIDEO) Adrian Candu este pus pe fapte mari: Federația Rusă să plătească despăgubiri și punctum!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.