Un grup criminal a fost condamnat de Judecătoria Soroca pentru jefuirea și uciderea bătrânilor

0
629
Procuratura Generală informează despre o sentință de condamnare, pronunțată de Judecătoria Soroca, pentru patru persoane care au comis mai multe crime în localități din nordul Republicii Moldova. Aceștia își alegeau victimele din rândul bătrânilor de la 80 de ani în sus, îi jefuiau și agresau pentru bani și lucruri scumpe.
 
„Membri grupului criminal organizat au vârste cuprinse între 26 și 32 de ani. Aceștia, pe parcursul a opt luni ai anului 2018, au jefuit, furat, agresat mai mulți cetățeni din sate din nordul țării. Făptașii acționau în mod organizat, cu repartizarea rolurilor între ei, prin comunicare cifrată și prin ascunderea urmelor infracțiunilor” se menționează în comunicatul organelor de drept. 

Criminalii acționau cu cruzime, iar într-un caz când un bătrân de 91 de ani nu a dorit să le dea banii, l-au omorât în bătaie, apoi au incendiat casa. De obicei aceștia purtau măști și  torturau victimele. Condamnații nu și-au recunoscut vina, dar în baza probelor aceștia au fost condamnați să facă pușcăria pe termene de la 20 de ani până la detenție pe viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.