Un doctor roman ne dă vestea cea bună: Pandemie se va termina într-o lună!

0
1272
Foto: pixabay.com

  Cercetătorul român Adrian Restian vine cu vești cât se poate de bune. Acesta susține că pandemia de coronavirus ar putea să se termine  peste aproximativ o lună. „Cred că într-o lună se va termina. E un vârf prea abrupt, și acum toți cei care nu respectă măsurile de protecție și sunt vulnerabili vor face boala, și rămân oamenii care sunt fricoși și care se vor imuniza treptat.”, a spus doctorul Adrian Restian la Medika TV.

 Adrian Restian: „Eu când merg în magazin, nu stau foarte mult. Stau cât este nevoie”… Cunoscutul doctor mai spune că este importantă cantitatea de virus cu care itrăm în contact. „Este importantă și cantitatea de virus cu care intri în contact. De exemplu, eu când merg în magazin, nu stau foarte mult. Stau cât este nevoie, evit întâlnirile și stau cât mai puțin posibil. O să vedeți că după o lună se va întâmpla ceva ori cu virusul, ori cu noi și se va termina acest trend ascendent și chiar înspăimântător al numărului de cazuri”, a mai spus doctorul.

 


Articolul precedent(Corona)Virusul este pe ducă?
Articolul următor25.000.000 de lei pentru angajații din sistemul medical, contaminați cu COVID-19
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.