Un bărbat de 42 de ani, a dispărut dintr-un spital din Chișinău

0
738

   Un bărbat în vârstă de 42 de ani a dispărut, în data de 11 februarie curent, dintr-o instituție medicală din Chișinău, unde era internat la tratament, și până la moment nu se cunoaște locul aflării acestuia, scrie stiri.md

   La 23 februarie curent, părinții bărbatului au sesizat poliția din orașul Râșcani  pentru a stabili locul aflării fiului lor.  Bărbatul, la 24 ianuarie a plecat la spital cu automobilul personal de marca Ford Focus, care la fel până în acest moment nu a fost depistat.

Semnalmente: Înălțimea – 1,70 m, corpolență slabă, păr cărunt scurt. La momentul plecării din spital era îmbrăcat în geacă verde, blugi gri-deschis și încălțat în adidași negri.

Poliția solicită suportul cetățenilor în vederea identificării și localizării bărbatului. Persoanele care cunosc informații despre locul aflării acestuia sunt rugate să sune la numerele de telefon: 0256 – 29302, 069672902 sau 112.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentSONDAJ: Ce cadou își doresc femeile de 8 Martie?
Articolul următorLa Soroca a avut loc Deschiderea Festivalului Internaţional de Muzică „Mărţişor 2023” / GALERIE FOTO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.