Un bărbat de 34 de ani din Volovița a ocupat un (dez)onorant loc doi prntre șoferii care conduc „amețiți” la volan, cu o alcoolemie de 1,35 mg/l în aerul expirat.

0
1699
Trei șoferi au fost prinși băuți în nordul țării, de către colaboratoriii de poliție, parcă aceștia ar fi fost într-o întrecere cine din ei va avea cel mai înalt nivel de alcoolemie. Locul secund în această „competiție” a revenit unui bărbat de 34 de ani, din satul Volovița, cu o alcoolemie de 1,35 mg/l în aerul expirat.

 Primul loc a fost ocupat de un șofer de 28 de ani din satul Vrănești, raionul Sângerei, cu o alcoolemie de  1,37 mg/l în aerul expirat, iar ultimul loc de pe „podium” l-a ocupat un șofer de 40 de ani din Drochia, care conducea cu o concentrație de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPutin dă cu tifla-n Omenire
Articolul următorFalsuri despre Republica Moldova în contextul invaziei militare rusești în Ucraina
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.