Un bărbat a fost ucis la o stână din Alexandru cel Bun, poliţia a reţinut pe urme fierbinți suspectul

0
2201

În dimineața zilei de astăzi, 23 februarie, în jurul orei 07:00, polițiștii din Soroca au fost sesizaţi despre faptul că la o stână dintr-o localitate din raion se află cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă. Imediat la faţa locului s-au deplasat membrii grupului operativ din cadrul Inspectoratului de Poliție Soroca în comun cu procurorul de serviciu. Forţele de ordine au stabilit că victima s-a dovedit a fi un bărbat, în vârstă de 57 de ani locuitor al raionului Soroca.

Potrivit cercetărilor preliminare ale polițiștilor, bărbatul ar fi decedat din cauza loviturilor cu un obiect contodent în regiunea capului și o plagă penetrantă pe dreapta în cutia toracică cauzată cu un obiect ascuțit. În scopul identificării autorului crimei, poliţiştii din Soroca în comun cu angajații Direcției Regionale Nord a INI, au organizat un plan special de acţiuni, care s-a soldat cu reținerea pe urme fierbinți a suspectului.

Acesta s-a dovedit a fi locuitor al raionului Donduşeni, în vârstă de 35 de ani. Urmare, percheziției corporale efectuate de polițiști, asupra suspectului a fost depistat telefonul mobil al victimei. Audiat de forţele de ordine, individul şi-a recunoscut vina. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Recent, bărbatul suspectat în comiterea crimei a fost eliberat din penitenciar, unde și-ar fi ispășit pedeapsa pentru alte infracțiuni prevăzute de legea penală. În acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza prevederilor articolului 145 Cod Penal al RM „Omorul intenţionat”. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă privaţiune de libertate până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

sursa: Inspectoratul de Poliţie Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.