Un băiat de 13 ani este căutat de polițiștii soroceni după ce a plecat la școală și nu a revenit acasă

0
1177

ACTUALIZAREBăiatul de 13 ani a fost găsit viu și nevătămat, de către angajații Inspectoratului de Poliție Soroca în parcul din preajma Cetății Soroca. Minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni, informează poliția.

-*-*-

Un băiat de 13 ani, din satul Rublenița, raionul Soroca este căutat de poliţiști după ce a fost dat dispărut. Poliția din Soroca solicită ajutorul cetățenilor pentru depistarea locului aflării minorului, care la 7 februarie, în jurul orei 08:00, a plecat la școală și până în prezent nu s-a întors acasă.

Minorul este în căutare de luni. Acesta comunică cu colegii săi pe rețelele de socializare, zice că se află în orașul Soroca, însă nu vrea să revină acasă. Rugăm respectuos societatea civilă să se implice activ și să ajute poliția la stabilirea locului aflării băiatului.
 
Semnalmente: înălţimea 140 cm, ochii căprui, păr blond. În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat într-o scurtă neagră, căciulă de culoare albastră, încălțăminte de culoare neagră. Cei care dețin informaţii despre locul aflării acestuia sunt rugaţi să sune la numerele de telefon: 112, 069942555 sau 069668819.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.