Un apartament plin cu gunoi din Soroca, a luat foc

0
312

O duminică neliniștită pentru locuitorii unui bloc cu mai multe nivele din Soroca. Un apartament a luat foc, iar flăcările erau atât de puternice, încât a fost nevoie de mai multe autospeciale pentru a-l stinge.

Incendiul a izbucnit în seara zilei de 25 noiembrie, într-un apartament situat la etajul cinci, de pe strada Luceafărul, cartierul Soroca Nouă. Potrivit vecinilor, care au alertat pompierii, stăpânul apartamentului, un bărbat de 57 de ani, de mai mulți ani adună deșeuri în locuința sa. Duminică, acesta ar fi dat foc unor gunoaie în casă, pentru a se încălzi.

La fața locului au venit trei autospeciale. Stăpânul casei a fost evacuat și salvat de incendiu de către salvatori, ne-au comunicat inspectorii Direcției Situații Excepționale.  Preț de câteva ore pompierii au stins  incendiul.

sursa: facebook/com

Potrivit informațiilor apărute pe rețelele de socializare, asemenea incidente au mai avut loc, doar că atunci flăcările nu s-au răspândit în asemenea proporții. Vecinii se plâng că adresările lor către autorități sunt ignorate.

După incendiu, mormane de gunoi au fost aruncate peste geam, în preajma blocului de locuit, se indignează locuitorii de pe strada Luceafărul.

Vom reveni la subiect.

Articolul precedentDSE atenționează: Cad ţurţurii
Articolul următorDUPLEX Soroca-Buzău, desfășurat azi la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.