UE// Împreună reușim

0
23
În cadrul seminarului informativ din 22 ianuarie , cu genericul „Dezvoltare durabilă şi protecția mediului” membrii AO „Băxani- Casa Părintească” , reprezentanții administrației publice locale și locuitorii satului Baxani au analizat impactul activității umane asupra echilibrului ecologic și au încercat să regândească relaţiile dintre om şi mediul înconjurător, cel puțin la nivel local.
   La final de activitate cei prezenți au făcut cunoștință cu draftul Planului de acțiuni al APL Băxani în domeniul protecţiei mediului , care include propunerile cetățenilor referitor la acţiunile necesare de a fi întreprinse pentru protecţia mediului şi asigurarea condiţiilor pentru sănătatea lor. Planul de acțiuni al APL Băxani în domeniul protecţiei mediului va fi discutat şi aprobat la şedinţa consiliului local.
    AO „Băxani- Casa Părintească” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Băxani – pentru un mediu sănătos și curat!” în s. Băxani raionul Soroca, regiunea Nord.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentRaionul Soroca: strategie nouă prin metode vechi / VIDEO
Articolul următorSă vină ninsorile puternice!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.