UE// Împreună reușim

0
23
În cadrul seminarului informativ din 22 ianuarie , cu genericul „Dezvoltare durabilă şi protecția mediului” membrii AO „Băxani- Casa Părintească” , reprezentanții administrației publice locale și locuitorii satului Baxani au analizat impactul activității umane asupra echilibrului ecologic și au încercat să regândească relaţiile dintre om şi mediul înconjurător, cel puțin la nivel local.
   La final de activitate cei prezenți au făcut cunoștință cu draftul Planului de acțiuni al APL Băxani în domeniul protecţiei mediului , care include propunerile cetățenilor referitor la acţiunile necesare de a fi întreprinse pentru protecţia mediului şi asigurarea condiţiilor pentru sănătatea lor. Planul de acțiuni al APL Băxani în domeniul protecţiei mediului va fi discutat şi aprobat la şedinţa consiliului local.
    AO „Băxani- Casa Părintească” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Băxani – pentru un mediu sănătos și curat!” în s. Băxani raionul Soroca, regiunea Nord.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.