UE // Comunicare pentru Schimbare: cum a fost și ce am realizat? / VIDEO

0
87

În toamna anului 2020 AO ”Info-DAVA” din Soroca în parteneriat cu redacția ziarului „Observatorul de Nord” lansa proiectul ”Comunicare pentru schimbare”. Asociația obștească ”Info-DAVA” a fost selectată printre beneficiarii Programului de Granturi Locale lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova. 

Scopul proiectului: creșterea nivelului de informare a publicului referitor la valorile Uniunii Europene, importanţa implicării cetățenilor în procesele de planificare, creare și prestare a serviciilor publice de calitate și impactul acestora în dezvoltarea social-economică a comunităților.

Proiectul ”Comunicare pentru schimbare” s-a încheiat în luna aprilie, iar noi am decis să facem totalurile și să numărăm bobocii în produsul video de mai jos.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentFotografia zilei: Nici nu-mi pasă că s-a scumpit benzina și motorina!!!
Articolul următorSTOP VOT în concursul foto „OUL ÎNCONDEIAT — TRADIȚII PASCALE DE NEUITAT”!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.