UE // Comunicare pentru Schimbare: cum a fost și ce am realizat? / VIDEO

0
85

În toamna anului 2020 AO ”Info-DAVA” din Soroca în parteneriat cu redacția ziarului „Observatorul de Nord” lansa proiectul ”Comunicare pentru schimbare”. Asociația obștească ”Info-DAVA” a fost selectată printre beneficiarii Programului de Granturi Locale lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova. 

Scopul proiectului: creșterea nivelului de informare a publicului referitor la valorile Uniunii Europene, importanţa implicării cetățenilor în procesele de planificare, creare și prestare a serviciilor publice de calitate și impactul acestora în dezvoltarea social-economică a comunităților.

Proiectul ”Comunicare pentru schimbare” s-a încheiat în luna aprilie, iar noi am decis să facem totalurile și să numărăm bobocii în produsul video de mai jos.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.