Ucraina, închisă până la 28 septembrie

0
133

  Ucraina își închide hotarele pentru cetățenii străini. Țara vecină interzice intrarea pe teritoriul său a cetățenilor străini. Restricțiile vor fi introduse începând cu 29 august și până pe 28 septembrie.

  Decizia a fost luată în cadrul ședinței Guvernului de la Kiev, în legătură cu majorarea numărului de persoane infectate cu Covid-19. Interzicerea de a intra în Ucraina nu va afecta doar anumite categorii de străini: cei care au permis de ședere în Ucraina, membri ai misiunilor internaționale și umanitare, etc.

Vă reamintim că, începând din martie, Ucraina a interzis intrarea cetățenilor străini din cauza pandemiei. În iunie, guvernul a permis intrarea pentru străini din țări unde nu există o răspândire semnificativă a COVID-19.


Articolul precedentRepublica Moldova: săracă, chinuită, trădată și…plină de datorii
Articolul următorGratiile nu sunt un impediment în obținerea unei profesii
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.