Turneul la fotbal pentru copii dedicat memoriei ziaristului Ion Spinei nu a avut învinși – doar învingători!

0
260

Ediția a treia a Turneului la fotbal pentru copii, dedicat memoriei jurnalistului Ion Spinei s-a desfășurat în satul Bădiceni și a fost unul inedit – de data aceasta nu a existat un clasament și cei 65 fotbaliști se pot considera învingători!

FOTO: Echipa din satul Racovăț (antrenor Petru Ciobanu)

FOTO: Echipa Academiei „Gloria” din Chișinău (antrenor Vasile Țapordei)

FOTO: Echipa din satul Rublenița (antrenor Ilie Manea)

FOTO: Echipa din satul Bădiceni (antrenor Vasile Zăbrian)

Organizatorul competiției, Vasile Țepordei de la Academia de fotbal „Gloria” a înmânat celor patru echipe participante  – din Racovăț, Rublenița, Chișinău (Academia „Gloria”) și Bădiceni Cupe/Diplome și medalii, iar Cei mai buni trei fotbaliști : portar – Damian Zaporojan din Racovăț,  apărător – Mihail Procopi din Rublenița, jucător – Cornel Căuș de la Academia „Gloria”) și Cel mai bun antrenor – Petru Ciobanu de la Racovăț, au fost distinși cu premii speciale, din partea Macron Moldova&Inventar Sportiv. Bineînțeles, mai multe costuri – pentru Cupe, medalii, sucuri pentru cei 65 de tineri fotbaliști…, au fost suportate de familiile Spinei și Babcenco, principalii parteneri ai „Gloriei”, în organizarea turneului…

La rându-i, redacția Observatorului de Nord, a înmânat premii individuale tuturor celor patru antrenori ale echipelor participante.

Articolul precedentAcesta este locul de veci ales de Ion Druță / VIDEO
Articolul următorAu reînceput cercetările la Cetatea Soroca, parte a celei de-a doua etape de restaurare a fortăreței / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.