Tudor Panici despre Vărăncăul din copilărie, atacul raider la ”Acva-Nord” și candidatura la primăria Sorocii la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
1204

Alături de noi la emisiunea “Interviu cu soroceni”, realizată de “Observatorul de Nord”, este soroceanul Tudor Panici. Am avut ce discuta cu invitatul nostru atât despre copilăria de la Vărăncău și familie cât și despre Nistrul de la baștină, topirea cânepei, profesorii de la fosta școală nr. 1, de ce a vrut să plece de la politehnică, primul loc de lucru, activitatea în industria alimentară, câtă brânză este în brânzeturile care le vând producătorii, atacul raider de la Întreprinderea de stat ”Acva-Nord” și altele.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


Articolul precedentS-au găsit banii care nu ajungeau pentru drumul ce duce spre Vasilcău, Trifăuți, Inundeni și Ruslanovca / VIDEO
Articolul următorMiercuri, 12 aprilie, se decide – vom avea sau nu vom avea tarife mai mici la curentul electric
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.