Trupele rusești au lovit un pod peste Nistru, dintr-un oraș iubit de soroceni. Un copil și doi adulți au fost răniți

1
3945
Trupele rusești au lansat, luni dimineață, atacuri cu rachete asupra regiunii Odesa: au lovit un pod peste estuarul Nistrului din Zatoka, raionul Belgorod-Dnestrovsk, o pensiune a fost avariată, doi adulți și un copil au fost răniți.

„Inamicul continuă să atace podul avariat și inoperant de peste estuarul Nistrului. Dar lovește civili. Conform informațiilor preliminare, doi adulți au fost răniți și un copil mic a fost grav rănit. Restul informațiilor se precizează”, transmite Consiliul Local Odesa.

„Înainte de asta, s-a raportat că fumul era vizibil în raionul Belgorod-Dnestrovsk din regiunea Odesa”, se menționează într-un raport al Comandamentului Operațional Sud al Forțelor Terestre Ucrainene.

Autoritățile regionale din Odesa au informat că, în urma unui atac cu rachete asupra regiunii Odesa, aeronave strategice au lovit un obiect de infrastructură turistică, clădiri au fost distruse și a izbucnit un incendiu.

La fața locului se află salvatorii și o echipă de anchetă.

SURSA: Ilie GULCA, anticorupție.md

Foto: mind.ua


Articolul precedentCând și de ce se va stinge lumina la Soroca, Racovăț, Dărcăuți, Schineni și alte localități din raion
Articolul următorAu refuzat să se vaccineze, iar acum COVID-ul face ravagii în țara lor
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.