Trucul cu sticla din plastic pentru a scăpa de mucegaiul din casă. Rezultatul te va impresiona

4
49402

O problemă foarte frecventă în locuința tuturor oamenilor o poate reprezenta umiditatea, care poate fi prezentă din dulapuri până pe pereții din sufragerie. Cea mai simplă metodă de a scăpa de mucegai, spun experții, nu presupune să cheltuiești o avere pe dezumidificatoare scumpe. Ce trebuie să faci.

Cum scapi de mucegai folosind ingrediente naturale

Mucegaiul și ciupercile nu sunt doar dăunătoare și inestetice pentru suprafețe, ci sunt și nocive pentru sănătate. Potrivit specialiștilor guvernamentali din New York, Statele Unite ale Americii, „expunerea la mucegai poate provoca efecte asupra sănătății unor oameni”. Ce probleme de sănătate ar putea provoca expunerea la mucegai:

  • Congestie nazală și sinuzită,
  • Iritația ochilor care duce la arsuri și ochi roșii și lăcrimați,
  • Probleme respiratorii, cum ar fi respirația șuierătoare și dificultăți de respirație,
  • Tuse și iritație în gât,
  • Iritația pielii care poate duce la o erupție cutanată,
  • Durere de cap.

Din acest motiv, experții atrag un semnal de alarmă cu privire la îngrijirea corespunzătoare a locuințelor cetățenilor. Amintiți-vă că, dacă te confrunți cu probleme de umiditate în casa ta, trebuie să le rezolvi temeinic, nu superficial, doar de „ochii soacrei”.

Ai nevoie de o sticlă, un ciorap și sare grunjoasă

Umiditatea, pe lângă mirosurile neplăcute, problemele de sănătate și petele urâte, poate provoca daune structurale periculoase și foarte costisitoare. Așadar, internauții au găsit cel mai simplu truc pe care-l poți utiliza pentru a scăpa de mucegaiul din locuință. Ai nevoie doar de o sticlă de cel puțin un litru, foarfece, sare grunjoasă și un ciorap vechi.

Pentru început, vei tăia sticla în două părți. Vei scoate capacul sticlei și îi vei răsuci partea superioară, pentru a o plasa în partea de jos. Mai departe, trebuie să umpli ciorapul cu sare grunjoasă, după care vei face un nod în șosetă. Dezumidificatorul natural se va așeza în colțul casei în care există mucegai, iar peste noapte vei observa cum sarea va absorbi toată umiditatea. Acest truc genial a fost testat de milioane de gospodine din toate colțurile lumii, dovedindu-se extrem de eficient în lupta cu mucegaiul.

sursa: playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentA pus balsam de rufe pe geamuri şi a descoperit un truc de milioane. Toate gospodinele procedează aşa acum
Articolul următorLeul moldovenesc se apreciază față de euro
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.