Trei tentative de contrabandă cu bunuri la frontiera de stat și alte ilegalități depistate de polițiștii de frontieră în ultimele 24 de ore

0
52

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliției de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:

  • șapte încălcări a regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;
  • trei tentative de trecere ilicită a bunurilor peste frontieră;
  •  un document falsificat a fost depistat la controlul de frontieră;
  • trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;
  • doi conducători auto au ignorat regulile de folosire a vinietelor;
  • șase persoane în conflict cu legea au fost reținute ca urmare a schimbului de informații cu alte autorități de drept naționale.

Potrivit unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 39 446  traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 20 613 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane 23 043 au fost cel al cetățenilor moldoveni. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 10 604 traversări, fiind consemnat un număr mai mare de traversări a mașinilor înmatriculate în RM – 5 576 treceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.