Trei mașini au fost avariate într-un accident rutier

0
309

Două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar trei mașini au fost avariate într-un accident rutier. Accidentul a avut loc în această dimineață la intrare în municipiul Soroca.

Poliția a venit la fața locului, pentru a cerceta cazul. “Două automobile dintre cele implicate în accident se deplasau în aceeași direcție, de ieșire din municipiul Soroca, iar al treilea staționa. Care sunt circumstanțele și cine se face vinovat e prea devreme de spus. Cazul este înregistrat și cercetat de grupa de supraveghere tehnică și accidente rutiere a IP Soroca”, a menționat Gavril Ghilas,  comandantul Plutonului de Patrulare Soroca-Florești.

Din spusele martorilor, automobilul de marcă Audi a lovit lateral automobilul de marcă Dacia, care, în urma impactului, a fost proiectat într-un Opel,  parcat pe partea opusă a drumului.

Șoferița mașinii de marcă Audi și pasagerul care se afla în mașina lovită, au fost transportați la spital pentru îngrijiri, ne-au mai spus martorii oculari.

Vladimir C., șoferul Daciei, ne-a comunicat următoarele: „Am aprins lumina de semnalizare în stânga, ca să mă mut și am fost lovit în partea stângă. Mașina de marcă Audi venea pe banda sa”.

Când am ieșit afară deja era mașina avariată. Nu am văzut cum s-a întâmplat”, susține domnul Vasile, șoferul Opelului, care a precizat că mașina este a instituției la care este angajat.

Poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele și vinovatul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.