Trei filme pe care le poți viziona în serile de sâmbătă și duminică / VIDEO

0
96

Dilema „la ce ne uităm și noi în seara asta?” există de când a apărut posibilitatea de a privi filme pe internet. Serile de weekend sunt făcute special pentru relaxare, iar un film este opțiunea perfectă. Totuși, lipsa de inspirație atunci când este vorba despre alegerea filmului poate fi uneori atât de puternică încât îți vine să renunți.

Vă vin în ajutor și vă prezint trei filme care se potrivesc perfect pentru o seară de sâmbătă sau duminică:

  1. Limitless (2011)

Filmul îi are ca protagoniști pe Bradley Cooper și Robert de Niro și prezintă o lume care îți permite să îți accesezi creierul 100% cu ajutorul unei pastile misterioase. Așadar, tu ce ai face dacă ai putea să înveți o limbă într-o zi, sau ai înțelege cu ușurință toate principiile matematice? Ce ai face dacă ai vedea dincolo de banal?

2. Overboard (1987)

Acesta este unul dintre filmele recomandate de părinții mei, o comedie old fashioned cu Goldie Hawn și Kurt Russell. O moștenitoare superbă, dar arogantă și crudă, își bate joc de un tâmplar. După ce aceasta devine amnezică în urma unui accident, tâmplarul decide să se răzbune, convingând-o că este soția sa și, mai rău decât atât, săracă! Nu recomand varianta 2018 cu Anna Faris, este o copie foarte proastă.

3. The Shawshank Redemption (1994)

Povestea lui Andy Dufresne (jucat de Tim Robbins) este cutremurătoare. Acesta este condamnat pe nedrept pentru uciderea soției și amantului acestuia și primește două sentințe pe viața în închisoarea Shawshank, cunoscută pentru tratamentele extrem de severe aplicate de gardieni. Protagonistul se împrietenește cu Red (Morgan Freeman) și încearcă, împreună, să supraviețuiască și să evadeze. Filmul vă va face să stați cu sufletul la gură și să vă apreciați și mai mult libertatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.