Trei filme de dragoste care pot fi vizionate în zilele de odihnă / VIDEO

0
166

Din cauza evenimentelor triste care se petrec în Ucraina, locuitorii republicii noastre își caută refugiu în știrile și publicațiile despre război. Ca spiritele să se calmeze și gândurile să se pună la loc, noi am pregătit o terapie care poate fi făcută în  condiții casnice. Pentru un weekend mai relaxant, vă prezentăm o serie de filme pe care le-ați putea viziona împreună cu persoana iubită.

La baza tuturor filmelor care le veți urmări în zilele de odihnă, stă dragostea. Din câte cunoaștem doar prin dragoste omul își poate vindeca rănile sufletului…

„The Light Between Oceans” – „Lumina dintre oceane”

Acest film are la bază romanul scris de M.L. Stedman și relatează o poveste distructivă de dragoste într-o lume fără răspunsuri. După patru ani de coșmar petrecuți pe fronturile Primului Război Mondial, Tom Sherbourne se întoarce în țara lui, Australia, angajând să fie paznic de far pe Ianus Rock. Izolați de lume, Tom și soția sa, Isabel, încearcă să devină părinți, dar e fără rost. Când toate speranțele erau pierdute, pe țărm apăruse o barcă ducând un cadavru și un nou-născut. Încălcându-și principiile, Tom și Isabel au decis să păstreze copilul, considerându-l un cadou dăruit de Dumnezeu. Peste doi ani, când se întorc pe continent, află că hotărârea luată le-a schimbat defenitiv destinele.

„One Day” – „O zi”

O dramă romantică regizată de Lone Scherfig, adaptarea aparţinându-i lui David Nicholls, după romanul scris de el, „O zi”. Fiind împreună o singură zi, pe 15 iulie 1988, ziua absolvirii facultăţii, între Emma Morley (Anne Hathaway) şi Dexter Mayhew (Jim Sturgess ) se naște o prietenie care va dura o viaţă. În cei 20 de ani care au urmat, cei doi pe 15 august își serbau prietenia. Împreună sau separat, Dex şi Em sunt prieteni la bine şi la greu, cu speranţe şi vise ruinate, cu clipe fericite sau cu lacrimi în ochi. Undeva de-a lungul acestei călătorii, cei doi îşi dau seama că ceea ce căutau şi sperau fusese acolo pentru ei dintotdeauna. Pe măsură ce semnificaţia acelei zile din 1988 li se dezvăluie, ce doi încep să priceapă natura iubirii şi a vieţii.

„Eat, Pray, Love” – „Mănâncă, Roagă-te, Iubește”

Este un film lansat în 2010 bazat pe romanul omonim al scriitoarei americane Elizabeth Gilbert.
Aflată la răscruce de drumuri, după divorț, Liz Gilbert (Julia Roberts) își ia un an de pauză de la slujbă și ca niciodată, se decide să evadeze din viața sa obișnuită și confortabilă, riscând totul numai pentru a-și schimba viața.
În timpul călătoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucură de experiențe simple cum ar fi să mănânce mâncare italienească în Italia, să se roage în India, și la final, să se bucure în mod neașteptat de pacea și echilibrul unei iubiri, în Bali. Inspirat după o poveste adevărată, „Mănâncă, Roagă-te, Iubește” dovedește că există mai multe feluri în care poți să rupi monotonia pornind să vezi lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.