Trei adolescenți de 12, 15 și 18 ani din Soroca reținuți pentru un atac tâlhăresc

0
3470

Trei adolescenți din municipiul Soroca se confruntă cu acuzații penale pentru un atac tâlhăresc brut. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost agresat și jefuit în fața blocului său de către cei trei necunoscuți, care i-au aplicat lovituri violente pe întreaga suprafață a corpului. Victima a fost deposedată de telefonul mobil și suma de 600 de lei.

Polițiștii din Soroca au identificat agresorii într-un interval scurt de timp. Aceștia s-au dovedit a fi trei adolescenți cu vârstele de 12, 15 și 18 ani, toți rezidenți ai municipiului Soroca. În urma percheziției corporale a unuia dintre agresori, autoritățile au recuperat telefonul mobil al victimei. Ca rezultat, a fost inițiată o anchetă penală pentru tâlhărie, iar doi dintre adolescenți au fost reținuți în conformitate cu legea.

De remarcat faptul că acești suspecți nu sunt străini de infracțiuni, fiind cercetați și pentru alte ilegalități de către poliție. În contextul acestui incident, comunitatea este îndemnată să se implice activ în monitorizarea activităților minorilor și să susțină colaborarea dintre instituțiile responsabile, inclusiv autoritățile publice, pentru a combate fenomenul implicării minorilor în comiterea infracțiunilor.

Articolul precedentPremierul Dorin Recean a aflat „Gustul Toamnei Chetroșene”
Articolul următorExpert: Apa din Nistru rămîne în continuare poluată
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.