Trei adolescenți, arestați după ce au furat o lebădă și au mâncat-o. Au crezut că e o „rață foarte mare”

0
2008

Dispariția cunoscutei lebede, pe nume Faye, și a celor patru pui, sâmbătă, a provocat îngrijorare în satul Manlius, în nordul statului New York. Autoritățile locale au declarat ulterior că Faye a fost răpită, ucisă și mâncată. Puii ei au supraviețuit.

„Mama lebădă a fost consumată”, a declarat miercuri Paul Whorrall, primarul din Manlius, pentru Associated Press. „Este trist de spus, dar asta au făcut”.

Poliția din Manlius a declarat că trei suspecți, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, au fost arestați sub acuzații care includ furt calificat și infracțiuni, după ce un membru al publicului a văzut doi dintre pui într-un magazin dintr-un oraș din apropiere, Salina, unde lucra unul dintre suspecți.

Ceilalți pui au fost recuperați, a declarat poliția, adăugând că Faye a fost dată mătușii unui suspect pentru a fi gătită și mâncată.

Lebăda era faimoasă în zonă

Faye și partenerul ei, Manny, erau obiecte prețioase în Manlius, învârtindu-se în iazul din sat și crescându-și puii de când au fost donați comunității în 2010. Lebedele mute au devenit embleme ale satului, logo-urile lebedelor figurând pe site-ul web și pe produse precum tricouri și șepci. Vânătoarea de lebede este legală în mai multe state americane, dar nu și în New York. Potrivit primarului, gestul a zguduit o comunitate care găzduia de mult timp lebede în iazul său.

„Lebedele fac parte din acest sat de mai bine de 100 de ani”, a declarat Whorrall. „Suntem cunoscuți pentru lebedele noastre”.

Cei patru pui vor fi îngrijiți și se vor întoarce în iaz peste câteva săptămâni, când se vor putea descurca singuri, a declarat poliția.

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentO nouă promoție marca Observatorul de Nord !
Articolul următorLT “A. Pușkin” din Soroca, care sunt secretele din spatele succesului la BAC
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.