Trauma soroceanului Vitalie Damașcan din meciul cu Cehia nu pare a fi una gravă

0
141
  În meciul recent din cadrul preliminariilor CE-2024, dintre naționele Moldovei și Cehiei (0:0), de la stadionul Zimbru din Chișinău, atacantul Vitalie Damașcan s-a accidentat deja în minutul 14 de joc. Jucătorul formației române Voluntari, nu a mai putut continua jocul și a fost înlocuit.

Vicepreședintele Federației Moldovenești de Fotbal Dragoș Hîncu, care a discutat cu medicul formației române, care l-a examinat pe Damașcan după revenirea sa de la națională, a declarat pentru portalul Moldfootball.com că accidentarea fotbalistului nu este una gravă.

Vitalie acuză o ușoară durere la genunchiul stîng, dar diagnosticul final va fi cunoscut după investigații suplimentare.

SURSA: moldfootball.com


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentFără glumă, de la 1 aprilie, pentru mai multe categorii de populație vor crește alocațiile lunare
Articolul următorSpitalul raional din Soroca a primit „o injecție” din partea Uniunii Europene și Organizației Mondiale a Sănătății / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.