Transportatorii de pe ruta nr.1 din oraş şi-au reluat activitatea (VIDEO)

0
54
Mijloacele de transport vor trece o analiză a categoriei de transport în perioada februarie-octombrie 2020
Mijloacele de transport vor trece o analiză a categoriei de transport în perioada februarie-octombrie 2020

Astăzi la primăria oraşului a avut loc o întrunire a administratorilor rutelor de transport public din Soroca cu autorităţile locale, consilierii orăşeneşti, membri ai comisiei din domeniu, poliţiei ş.a. Şedinţa a fost cauzată de greva spontană de ieri a şoferilor de microbuze de pe ruta nr.1 din oraş.

Pe de o parte aceştia au cerut majorarea tarifului pentru transportarea pasagerilor, iar autorităţile au menţionat că aşteaptă ridicarea calităţii serviciilor prestate. Viceprimarul oraşului Soroca, Mihail Grabciuc s-a arătat nemulţumit de activitatea transportatorilor, iar primarul Victor Său a menţionat că reglementarea tarifelor ţine de consiliul orăşenesc, iar transportatorii pot veni cu astfel de iniţiative, iar aleşii locali vor accepta sau nu propunerile.

S-a discutat şi despre încălcările de ordin tehnic şi sanitar ale transportatorilor, iar colaboratorii poliţiei au atenţionat că şoferii vor fi sancţionaţi doar atunci când încalcă legislaţia.

Primarul a mai menţionat că în caz de repetare a unor asemenea situaţii, primăria ar putea iniţia un nou concurs pentru prestarea serviciilor pe toate rutele urbane pentru a fi aleşi agenţii economici care sunt de acord cu tarifele existente şi vor respecta regulamentul.

Citiţi mai multe detalii în ediţia de vinerea viitoare a ziarului “Observatorul de Nord”.


Articolul precedentBoboteaza: Tradiții și obiceiuri păstrate până în prezent (FOTO/ VIDEO)
Articolul următorPopasul pentru călători este reabilitat şi păzit
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.