Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
62

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Poimâine ar putea să fie majorat tariful la transportul public din municipiul Soroca , cu 1021 vizualizări.

Marți, 22 martie 2022, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Municipal Soroca, cu 45 de proiecte de decizie la ordinea de zi. Aleșii locali au luat decizii în privința unor subiecte importante.

Locul 6: Un sorocean a ars de viu în timp ce stingea focul din gospodăria sa , cu 1156 vizualizări.

Direcția Situații Excepționale mun. Soroca informează cetățenii, că de la începutul anului curent pe teritoriul raionului Soroca, au fost înregistrate 113 de intervenții la lichidarea focarelor de ardere a vegetației uscate, fiind afectate aproximativ 560 de hectare de teren. Doar de la începutul lunii martie curent au fost înregistrate 54 de intervenții la lichidarea focarelor de ardere a vegetației uscate, fiind afectate aproximativ 289 ha de teren, cauzate în urma acțiunilor de igienizare a terenurilor, precum și incendierii intenționate a vegetației uscate.

Locul 5: Mesajul unei femei din Kiev refugiată la Soroca / VIDEO , cu 1184 vizualizări.

Unele secvențe video spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive imagini realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri.

Locul 4:  Se așteaptă deconectări ale energiei electrice în Soroca, Căinarii Vechi, Stoicani, Racovăț, Vărăncău, Baxani, Șolcani și alte localități , cu 1330 vizualizări.

S.A. „RED-Nord” anunță deconectări programate ale energiei electrice în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă în reţelele de distribuţie.

Locul 3: Raionul Soroca a rămas fără electricitate , cu 2618 vizualizări.

A fost deconectată energia electrică în localitățile din raionul Soroca. Fără lumină a rămas și municipiul Soroca.

Locul 2: Ce se întâmplă cu S.A. “Regia Apă-Canal Soroca” și cine conduce întreprinderea? , cu 2784 vizualizări.

La 24 ianuarie 2022 prin Hotărârea Judecătoriei Soroca a fost constatată insolvabilitatea SA ”Regia Apă Canal Soroca”, fiind intentat procesul de insolvabilitate. În calitate de administrator al insolvabilității a fost numit administratorul autorizat Vitalie Melnic.

Locul 1: Votat! A fost majorat tariful pentru călătoria cu transportul public în municipiul Soroca , cu 4925 vizualizări.

Unul dintre subiectele importante de pe ordinea de zi a ședinței de azi a consiliului municipal Soroca, este și majorarea tarifelor la transportul public. Cu majoritatea voturilor consilierilor locali, tariful a fost majorat la 5 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.