Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
25

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Se așteaptă deconectări ale energiei electrice în Rublenița Nouă, Schineni, Iorjnița, Parcani, Zastânca și alte localități, cu 591 vizualizări.

S.A. „RED-Nord” anunță deconectări programate ale energiei electrice în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă în reţelele de distribuţie.

Locul 6: Așa arăta orașul Soroca acum 10 ani. Îl mai recunoașteți? / VIDEO , cu 663 vizualizări.

Soroca se schimbă de la an la an, chiar dacă pentru cei care trăiesc aici, schimbările nu prea bat la ochi. Cel mai bine aceste schimbări se văd din depărtare sau peste ani. Vă propunem să vedeți cum arăta orașul Soroca de acum un deceniu, surprins atunci de echipa emisiunii „Asfalt de Moldova” de la Jurnal TV.

Locul 5: Vrei să obții un permis de conducere? Vezi care sunt rutele de examinare din Soroca! , cu 826 vizualizări.

Știm cu toții că pentru obținerea permisului de conducere este necesar să susțineți două examene importante, cel teoretic și proba practică. Și dacă pentru examenul teoretic puteți exersa rezolvând biletele, inclusiv online, pentru mulți traseul pentru proba practică era o surpriză.

Locul 4:  În mai multe școli din raion au loc concursuri pentru funcția de șef. Unde s-a schimbat directorul?, cu 918 vizualizări.

De la începutul anului Consiliul Raional Soroca organizează concursuri pentru funcția de conducător a unor instituții educaționale din raionul Soroca, în mare parte este vorba de gimnaziile rurale. În unele instituții a avut deja loc concursul, și s-au ales ori au fost reconfirmați directorii, în altele urmează să aibă loc în această săptămână etapele finale ale acestora.

Locul 3: Polițiștii soroceni care ar fi aplicat forța fizică asupra unor persoane, au fost concediați. , cu 949 vizualizări.

Conform Inspectoratului general de Poliție, cei trei polițiști soroceni care, fiind solicitați la o chemare ar fi aplicat forța fizică asupra unor persoane, au fost concediați.

Locul 2: Sfatul medicului endocrinolog Angela Belous: De ce nu trebuie să consumăm sare și iod în exces?  , cu 1144 vizualizări.

În aceste timpuri grele pentru Ucraina, și Republica Moldova are de suportat unele consecințe. După afirmațiile recente ale lui Vladimir Putin despre un posibil război nuclear, moldovenii s-au alarmat și au golit magazinele de sare și toate resursele de iod de prin farmacii. Nici sorocenii nu s-au lăsat „la o parte” și au mers la provocare. Or, deloc întâmplător sarea a devenit deficitară o perioadă,  iodul  este greu de găsit.

Locul 1: Soroca a devenit temporar pentru zeci de ucraineni a doua casă / VIDEO , cu 1176 vizualizări.

Efimia Smirnov din Soroca a sărbătorit ziua de 8 Martie altfel decât în alți ani. În casa ei adăpostește trei femei, pe Liuda Șarco din Kiev cu fiica ei și pe încă o fată care a reușit să fugă din țara vecină. Ba și pe Nănsy, pisica familiei Șarco, care încearcă să se aclimatizeze în noua ei casă. De câteva zile trăiesc împreună în aceeași odaie, dorm tot aici și-și spun unele altora necazurile și bucuriile.

Articolul precedentGrigore Ciobanu la „Interviu cu Soroceni” / VIDEO
Articolul următorMonumentul în bronz al Generalului Stan Poetaş ar putea fi restabilit la Soroca din donații și sponsorizări / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.