Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
37

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Atenție, nu vă panicați! Un convoi al OSCE, din care fac parte și automobile blindate, vor trece pe traseul Ocnița-Chișinău, cu 1300 vizualizări.

Evacuarea Misiunii OSCE din Ucraina are loc printr-un convoi de 80 de automobile cu însemnele organizației. Acest convoi va intra în Republica Moldova prin Ocnița. Din convoi fac parte și automobile blindate. Convoiul va parcurge traseul Ocnița-Chișinău cu însoțirea automobilelor de poliție cu girofar inclus.

Locul 6: Voloave – sat de răzeși și mazili, cu 1313 vizualizări.

Satul Voloave, în care am crescut și eu alături de alți copii și care reflectă dorul și bucuria din copilărie, se află la o distanță de 8 km în vest de orașul Soroca, între Coline Pitorești (LRM, vol.12, pag.448). Cel mai înalt deal cu înălțimea de 312 m se găsește la hotar cu s. Redi-Cereșnovăț și este așezat alături cu satul Volovița și comuna Parcani, având hotar cu moșiile Ocolina și Pârlița.

Locul 5: S-au schimbat condițiile de acordare sau refuzare a pensiei. Vezi despre ce este vorba  , cu 1329 vizualizări.

Conform Legii sistemului de pensii de stat modificate, acum decizia de acordare sau de refuzare a pensiei este luată de către autoritatea teritorială de asigurări socială în termen de 60 de zile de la data solicitării.

Locul 4: A trecut în neființă Iurie Crețu, șeful Direcției Finanțe a Consiliului Raional Soroca , cu 1451 vizualizări.

Președintele raionului Soroca, Veaceslav RUSNAC, în numele Consiliului Raional și a întregului colectiv, își exprimă regretul profund în legătură cu trecerea în neființă a șefului Direcției Finanțe, dlui Iurie Crețu. Este o pierdere grea pentru familie, rude, prieteni, colegi și consăteni.A fost o persoană deosebită și un om dedicat sufletește funcției. Principialitatea, onestitatea, decența, profesionalismul și receptivitatea l-au caracterizat pe Iurie Crețu în viața de fiecare zi.

Locul 3: SONDAJ: Ce ar trebui să facă Republica Moldova?, cu 1718 vizualizări.

În contextul crizei regionale în care ne-am pomenit fără voia noastră, cetățenii Republicii Moldova ar trebui să decidă ce facem în continuare. Ne ascundem în continuare în spatele neutralității care nu ne apără cu nimic, a se vedea cazul Ucrainei, sau decidem să ne integrăm în structurile europene și euroatlantice.

Locul 2: Zeci de familii de refugiați ucraineni s-au stabilit temporar la Soroca / VIDEO, cu 2018 vizualizări.

De câteva zile zeci de familii de ucraineni s-au refugiat în raionul Soroca. Deși nu există o statistică oficială, tot mai mulți refugiați vin la rude, sunt adăpostiți de oameni care nu pot fi indiferenți, dar sunt și din cei care s-au cazat la hotel.

Locul 1: Se așteaptă deconectări ale energiei electrice în Soroca, Racovăț, Rublenița, Voloave, Iorjnița și alte localități , cu 2496 vizualizări.

S.A. „RED-Nord” anunță deconectări programate ale energiei electrice în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă în reţelele de distribuţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.