Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
90

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Ultimul sunet la Liceul Teoretic „Petru Rareș” din Soroca / GALERIE FOTO,  cu 1593 vizualizări.

Astăzi, 31 mai, a răsunat ultimul sunet în instituţiile de învăţământ din raionul Soroca. Elevii şi-au luat rămas bun de la şcoală şi de la profesori până la 1 septembrie, când începe un nou an de studii.

Locul 6: Plajă de nudiste la 600 km de Soroca / VIDEO,  cu 1673 vizualizări.

Într-o comună din Bărăgan există o plajă pentru nudiste. Lângă balta sulfuroasă din Mitreni, Primăria a cosit buruienile, a adus nisip fin și a amenajat un loc pentru relaxare. Nu există drum direct până acolo.

Locul 5: A interzis sau nu, Lilia Pilipețchi, să se deschidă parcul Rio Land la Soroca?,  cu 1782 vizualizări.

Astăzi administrația parcului „Rio Land” din Soroca, printr-o postare pe Facebook, a acuzat primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi , că le-a blocat activitatea. Ne-a uimit faptul că în fiecare an, până acum, li s-a permis să-și desfășoare afacerea, iar anul acesta nu, astfel că am dorit să aflăm care este cauza.

Locul 4: Nicolae ROBU: „Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am văzut visul împlinit – să fiu în slujba Bisericii neamului meu românesc”,  cu 1799 vizualizări.

S-a născut în satul Chiperceni, raionul Orhei. A absolvit Colegiul de medicină din Orhei, Universitatea Tehnică din Moldova, Școala Teologică de la Mănăstirea Căpriana, Seminarul Teologic din Chișinău/Moscova, Academia Teologică din Chișinău, Academia de Studii Administrative de pe lângă președintele Republicii Moldova.

Locul 3: La Zastânca va fi turul II al alegerilor locale: află cine a acumulat cele mai multe voturi,  cu 2069 vizualizări.

S-au încheiat alegerile locale noi din satul Zastânca, raionul Soroca. În acest sat au mers la votare 801 alegători, ceea ce constituie 41,20% din totalul cetățenilor adulți.

Locul 2: Consilierii municipali l-au eliberat din funcție pe directorul DGLC. Adrian Rusu: „Voi ataca decizia în judecată”,  cu 2199 vizualizări.

La ședința de astăzi a Consiliului municipal Soroca, consilierii au apreciat activitatea directorului Direcției Gospodăriei Locativ – Comunale, Adrian Rusu, cu calificativul „nesatisfăcător”. Astfel, domnul Rusu a fost eliberat din funcție.

Locul 1: Biroul 104 de la Inspectoratul de Poliție Soroca – odaia torturii: „Îți mai trebuie să suni la poliție?” / VIDEO,  cu 3571 vizualizări.

Avocatul Poporului a finisat examinarea sesizării ex-officio privind alegațiile de tortură admise de angajații Inspectoratului de poliție Soroca în noaptea de 31 ianuarie 2022 asupra a două persoane[1]informează Avocatul Poporului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.