A interzis sau nu, Lilia Pilipețchi, să se deschidă parcul Rio Land la Soroca?

0
1878

Astăzi administrația parcului Rio Land” din Soroca, printr-o postare pe Facebook, a acuzat primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi , că le-a blocat activitatea. Ne-a uimit faptul că în fiecare an, până acum, li s-a permis să-și desfășoare afacerea, iar anul acesta nu, astfel că am dorit să aflăm care este cauza.

„Administratorii parcului au încercat să facă tot posibilul și chiar IMPOSIBILUL că și în acest an PARCUL DE DISTRACȚIE PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI „RIO LAND SOROCA” să poată oferi ZIMBETE ȘI CLIPE FERICITE PE CHIPUL COPIILOR orașului și municipiului Soroca….dar „NU SE POATE”…. fără un răspuns CONCRET!!!
DE CE D-NA PRIMAR???” se zice în postarea Rio Land. 

La acuzația dată, primăria municipiului Soroca, printr-un comunicat de presă, a expus următoarele:

„ Comunicat de presă 01.06.2022 „Rio Land” acuză pe nedrept primăria… Primăria municipiului Soroca informează că acuzațiile apărute din partea parcului de distracție pentru copii și adolescenți „Rio Land”, precum că primarul Lilia Pilipețchi nu a permis activitatea acestuia, sunt false. Luni, 30 mai, reprezentantul „Rio Land” s-a adresat la primărie să fie permisă amplasarea parcului în preajma Palatului Culturii. După consultările făcute cu serviciile abilitate- Centrul de Sănătate Publică și Direcția Situații Excepționale, primarul a anunțat că amplasarea în acest loc este interzisă din motiv că în apropiere sunt în toi lucrări de construcție a unui bloc de locuit, iar amplasarea parcului prezintă pericol pentru viața și sănătatea copiilor. Primarul a venit cu propunerea ca parcul respectiv să-și desfășoare activitatea la intrarea în mun. Soroca, în apropierea stadionului, mai ales că recent un carusel a activat acolo. Proprietarul „Rio Land” a refuzat categoric locul propus de primar, insistând pe locul solicitat anterior. Primarul activează conform legii și nu va accepta încălcarea acesteia”. Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.