Consilierii municipali l-au eliberat din funcție pe directorul DGLC. Adrian Rusu: „Voi ataca decizia în judecată”

0
2225

 La ședința de astăzi a Consiliului municipal Soroca, consilierii au apreciat activitatea directorului Direcției Gospodăriei Locativ – Comunale, Adrian Rusu, cu calificativul „nesatisfăcător”. Astfel, domnul Rusu a fost eliberat din funcție.

Pentru demiterea lui Adrian Rusu au votat 15 consilieri, iar primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, a fost împuternicită să numească o persoană care ar îndeplini interimatul acestei funcții.

Contactat de noi, Adrian Rusu ne-a relatat următoarele: „Nu știu care au fost motivele demiterii mele, dar știu că voi ataca decizia consiliului în judecată. Or, eu nu am fost numit în funcție de consiliu, dar am câștigat un concurs. Pe de altă parte, în această funcție am făcut tot ce mi-a stat în puteri pentru ca întreprinderea să activeze în condițiile de criză. Vă aduc doar un exemplu: tehnica întreprinderii este învechită, avem utilaje și din anul 1982, iar cele 570 de tomberoane sunt deservite de 4 hamali și 3 șoferi”.

Urmăriți AICI ședința Consiliului Municipal Soroca transmisă în direct de Observatorul de Nord.

Articolul precedentÎn ansamblul de dansuri populare „Nistrenii” DANSEAZĂ TOȚI!
Articolul următorIana Secrii – locul III în Concursul republican „Cel mai bun în Haute Couture”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.