TOP 3 „zile negre” și 35 „zile albe” pentru soroceni, în lupta cu virusul ucigaș

0
128

Începând cu ziua de 13 martie, sorocenii au avut mai multe „zile albe”, dar și mai multe „zile negre” în lupta cu noul coronavirus.

Astfel, dacă am face un TOP al zilelor cu cel mai mare număr de persoane depistate infectate cu coronavirus, pe locul I se plasează ziua de 13 mai – cu 60 (!) de persoane infectate, urmată pe „podium” de 4 aprilie – 44 cazuri de infectare (interesant joc de cifre – peste tot doar cifra 4 (!!!) și ziua de 16 mai, cu 31 cazuri de infectare.

   Pe de altă parte, în această perioadă de pandemie avem și 35 de zile în care, în raionul Soroca, nu au fost înregistrate cazuri de infectare… Vă reamintim că, actualmente raionul Soroca, alături de raioanele Hâncești și Leova se află în „zona portocalie” de infectare, ceea ce înseamnă că numărul de infectări este mai mic decât în alte raioane ale Republicii Moldova.  

Articolul precedentȘi spicherița, Zinaida Greceanâi, este infectată cu coronavirus
Articolul următorTinerii și politica, între dilema de participare sau absenteism
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.