Tinerii de la Centrul de plasament temporar pentru copii din Soroca își dezvoltă abilitățile interpersonale prin activități distractive

0
29

În pragul sărbătorilor Pascale tinerii de la Centrul de plasament temporar pentru copii separați de părinți din Soroca, au participat la o activitate cu genericul „Dragostea și familia”. Victoria Conișescu, conducătoarea serviciului „Activi. Moderni. Ingenioși”, a vorbit despre dragoste, intimitate, maturitate și ce este o familie unită.

Scopul activității a fost să ajute tinerii din centrul de plasament temporar pentru copii separați de părinți să înțeleagă importanța relațiilor interpersonale sănătoase și să le dezvolte. „Activitatea organizată la biblioteca municipală „Mihail Sadoveanu” Soroca a fost nu doar utilă, ci și distractivă pentru tineri, care au învățat să lucreze în echipă și să fie mai prietenoși și deschiși cu cei din jur. În plus, în perioada premergătoare a sărbătorilor Pascale, tinerii au creat o felicitare pascală cu ajutorul calculatorului și softurilor Microsoft Word și Google Chrome, ceea ce a făcut să se simtă și mai implicați în atmosfera festivă” a menționat Victoria Conișescu, bibliotecar principal la biblioteca municipală „Mihail Sadoveanu” Soroca.

Astfel de activități sunt importante pentru copiii separați de părinți, care se confruntă cu numeroase dificultăți în ceea ce privește construirea unor relații sănătoase și dezvoltarea emoțională. Datorită eforturilor depuse de biblioteca municipală „Mihail Sadoveanu” Soroca, acești tineri au avut ocazia să învețe și să se distreze în timp, iar asta poate face o diferență semnificativă în viețile lor.

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentAcuzatoarea lui Lupu clarifică în ce ar fi constat „avansurile sexuale” considerate „calomnii” de Curtea de Conturi
Articolul următor26 de participanți au concurat la concursul raional „Poezia – trăită, simțită, ascultată” / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.