„Tinere talente sorocene”: au fost expuse aproape o mie de lucrări ale copiilor / VIDEO

0
241

Aproape o mie de lucrări executate de elevii din raionul Soroca au fost expuse în cadrul Conferinței științifico-practică cu genericul „Tinere talente sorocene”. Aflat la cea dea IX – ediție, evenimentul a adunat lucrările manuale ale elevilor realizate la orele de artă plastică și educație tehnologică. Desene, sculpturi, origami, lucrări executate cu croșeta au împodobit holul Palatului de cultură Soroca.

Prezentându-și lucrările elevii au remarcat că pentru a-și realiza operele au avut nevoie nu doar de materiale, ci și de multă răbdare, pasiune  și timp. În acest an remarcabilă este prezența lucrărilor executate de copiii din instituțiile de educație timpurie. Ajutați de părinți și educatori ei de abia fac primii pași în arta lucrului manual, dar o fac cu multă plăcere și entuziasm. În total la expoziție au participat elevii din 27 de școli și 8 grădinițe din raion. 

Articolul precedentCine se face vinovat? Iată o lecție de atenție pentru ceilalți șoferi / VIDEO
Articolul următorOuă de Paște vopsite în frișcă sau spumă de ras?!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.