Tehnică de uz casnic, pentru instituții din Soroca, în cadrul proiectului „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”

0
73
 Proiectul „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”, în cadrul căruia primăria este partenerul de bază, a început să dea roade la Soroca. Obiectivele care au fost selectate ca beneficiari ai proiectului au primit, la prima etapă, lucrurile necesare, scrie Serviciul de presă al primăriei Soroca.
  Conform sursei, primarul Lilia Pilipețchi, alături de reprezentantul GIZ și specialiști din cadrul UIP, au mers pe la instituțiile respective unde au repartizat tehnică de uz casnic. Astfel, grădinița nr. 1 a primit boiler și uscător de rufe; grădinița nr.13-mașină de spălat și aparat de aer condiționat; grădința nr.7-un televizor; la Centrul „Revenire” au ajuns două televizoare și două frigidere; Stația salvare pe apă – un frigider și o mașină de spălat și la Școala municipală de sport-mașină de spălat și uscător de rufe. În cea de-a două etapă a proiectului aceste instituții vor fi dotate și cu mobilier. Proiectul „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova” este finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și co-finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în parteneriat cu Cancelaria de Stat a Republicii Moldova. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.