Tehnică de uz casnic, pentru instituții din Soroca, în cadrul proiectului „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”

0
78
 Proiectul „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”, în cadrul căruia primăria este partenerul de bază, a început să dea roade la Soroca. Obiectivele care au fost selectate ca beneficiari ai proiectului au primit, la prima etapă, lucrurile necesare, scrie Serviciul de presă al primăriei Soroca.
  Conform sursei, primarul Lilia Pilipețchi, alături de reprezentantul GIZ și specialiști din cadrul UIP, au mers pe la instituțiile respective unde au repartizat tehnică de uz casnic. Astfel, grădinița nr. 1 a primit boiler și uscător de rufe; grădinița nr.13-mașină de spălat și aparat de aer condiționat; grădința nr.7-un televizor; la Centrul „Revenire” au ajuns două televizoare și două frigidere; Stația salvare pe apă – un frigider și o mașină de spălat și la Școala municipală de sport-mașină de spălat și uscător de rufe. În cea de-a două etapă a proiectului aceste instituții vor fi dotate și cu mobilier. Proiectul „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova” este finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și co-finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în parteneriat cu Cancelaria de Stat a Republicii Moldova. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentRegulamentele de acordare a indemnizației paternale și a indemnizațiilor adresate familiilor cu copii au fost modificate de Guvern
Articolul următorFără panică! Brigada „Fulger” va desfășura exerciții practice, cu implicarea blindatelor: Poliția îndeamnă populația la calm
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.